Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen kinderfeestje

Meest gestelde vragen over lasergamen

Bij ons kun je lasergamen helemaal invullen zoals je zelf wilt. Wij begrijpen natuurlijk dat dit de nodige vragen oproept en daarom gaan wij daar graag uitgebreid in op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voorbereiden op lasergamen

Het is uiteraard niet gevaarlijk.

De guns ‘praten’ tegen jou bij elke handeling die je verricht. Als je schiet hoor je geluid, als je iemand raakt of wordt geraakt geeft dit ook geluid. Ook als je bijvoorbeeld moet herladen zul je dit horen en de special weapons zoals granaten hebben ook weer een eigen geluid.

Lasergamen is leuk voor alle leeftijden vanaf circa 6 à 7 jaar. Kids jonger dan deze leeftijd zullen moeite hebben met het vasthouden van de guns. Doordat wij met professionele wapens werken zijn dit voor kids vrij zware pistolen.

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Er is geen specifiek kledingvoorschrift voor lasergamen.

Wel adviseren we om kleding te dragen waarin je makkelijk kan bewegen, deelnemers worden stiekem toch wel erg fanatiek van het lasergamen. Liever een comfortabele jeans dan strak in het pak. Ook is het fijn om enigszins sportieve schoenen te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Elke speler krijgt een gun en bijbehorende helm met sensoren, hier moet je ook op mikken bij de tegenstander. Om het mikken, ook over grotere afstand, wat makkelijker te maken is echte gun uitgerust met een scope. Hierin kan je middels de red-dot ook van grotere afstanden heel nauwkeurig je tegenstanders raken.

Het is uiteraard voor iedereen mogelijk om zijn / haar score te checken. Na afloop van elk spel maken wij eerst het winnende team bekend en tevens zullen we de MVP’s van het spel opnoemen. Daarna krijgt iedereen de mogelijkheid om de scores te bekijken. Naast aantal hits en de ontvangen schade kan je ook bijvoorbeeld zien hoe vaak je hebt geschoten en wat je schotnauwkeurigheid was.

Scoreformulier

Indien gewenst kunnen we na afloop van de activiteit alle scores in een PDF bestand naar jullie toesturen.

We hebben een uitgebreid aanbod aan spelvormen, zie ook de pagina spelvormen. We vinden het leuk om hierin te variëren zodat elk potje lasergamen een eigen karakter krijgt. Op die manier zetten we een leuke en afwisselende activiteit neer waar iedereen nog lang met veel plezier op zal terugkijken.

Een eigen lasergame locatie regelen

Lasergamen kan in principe overal worden gespeeld, zowel indoor als outdoor. We hebben al activiteiten mogen organiseren in de supermarkt, op kantoor, in parkeergarages, in sporthallen, in het bos of duingebied, in scholen (zowel in het gebouw als op het schoolplein) en zelfs in een bibliotheek en een brandweer kazerne.

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om te lasergamen. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor jullie kunnen organiseren!

Ja, wij verzorgen activiteiten door de gehele Benelux.

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Vragen over het materiaal

Wij werken met professionele materialen waarvan we het bereik, tot 150 meter, zelf in kunnen stellen. Bij een kleinere locatie stellen we het bereik van de guns af zodat de wapens altijd accuraat werken.

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Staat uw meest gestelde vraag er niet tussen? Neem dan contact op en dan helpen wij je graag verder! In de toekomst zetten wij hem wellicht in het rijtje meest gestelde vragen

Lasergamen kinderfeestje
Scroll naar boven