Lasergame

Met onze professionele apparatuur en uitgebreide software kunnen wij diverse spelvormen voor u opzetten. Uiteraard kunt u ook zelf ideeën doorgeven en dan programmeren wij het spel naar uw wens. Enkele voorbeelden van spellen die wij vaak spelen:

Free for all

Vertrouw niemand, alleen jezelf! In dit speltype sta je er alleen voor en neem je het op tegen alle andere individuele spelers. De speler met de beste score (kills – death) wint deze spectaculaire spelvorm.

Team deathmatch

Samen met je teamgenoten neem je het op tegen een ander team. Samen vechten jullie zij aan zij met een afgesproken aantal levens. Het team wat het langste in de strijd blijft of de meeste spelers over heeft nadat de tijd is verstreken wint de strijd. Dit speltype wordt in grotere groepen ook vaak gebruikt in toernooivorm.

Special Weapons

In deze variant op Team Deathmatch wijst elk team 1 of meer (beide teams gelijk) spelers aan die een special weapon kunnen kiezen. Bescherm deze spelers als team en zorg ervoor dat deze spelers de meeste hits op zijn naam krijgt om dit spel te winnen.

Lasergamen Fortnite Style

Niemand kan tegenwoordig nog om Fortnite heen. Hoe leuk is het dan om dit waanzinnig populaire spel tot leven te brengen? Alle deelnemers beginnen met lege handen en kunnen ergens in het speelveld een wapen oppikken. Pak je de granaatwerper, de sniper of toch de shotgun? Maar zorg er wel voor dat je snel genoeg een wapen te pakken hebt, anders blijven alleen de soldier wapens nog over.

King of the Court / Last Man Standing

Deze spelvorm is in de basis gelijk aan Free For All, het grote verschil zit hem in het aantal levens. Waar bij Free For All de tijd leidend is krijgt in deze variant iedereen een -x- aantal levens. Als je levens op zijn bent je af, wie wordt de king of the court en kan het langste blijven staan?

Headquarters

Ieder team krijgt de kans om het hoofdkwartier zo lang mogelijk te beschermen met één leven per speler. De tegenstander valt met onbeperkte levens aan, wel moeten zij elke keer nadat ze geraakt zijn ‘respawnen’ bij het startpunt. Wie houdt het langste stand en wint deze leuke alternatieve spelvorm?

Capture the Flag

Met een goed aanvalsplan en dodelijke precisie steel je de vlag van de tegenstander. Wie het eerst de vlag van de tegenstander ophijst wint dit spannende spel.

Ontvang direct

een offerte op maat