Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen Zaanstad

Wilt u lasergamen in Zaanstad? NL Lasergame biedt volledig verzorgde outdoor en indoor lasergame-activiteiten op uw eigen locatie in Zaanstad. Of u nu komt voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of gezellige activiteit met vrienden en/of familie: we maken er een geweldige belevenis van. Schiet met scherp bij een van de leukste en avontuurlijkste in- en outdooractiviteiten in de Benelux!

 

Lasergamen via NL lasergame

Lasergamen in het donker

Lasergamen op eigen locatie in Zaanstad

De wereld is één grote speeltuin! Hoe fantastisch is het om te lasergamen in een bedrijfspand, sportcomplex, parkeergarage, brandweerkazerne, supermarkt of de buitenlucht in Zaanstad? NL Lasergame kan vrijwel elke locatie omtoveren tot een lasergame-arena.

Heeft u (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte plek in de buurt.

Alles voor een onvergetelijke dag

Maak u op voor een dag vol spanning en sensatie! Bij NL Lasergame stellen we alles in werking om er voor de deelnemers een onvergetelijke dag van te maken. Voordat iedereen de arena betreedt, lichten onze professionele begeleiders de spelvormen en de spelregels nog even goed uit. Zodra het startschot klinkt, mag u oog in oog met uw rivalen laten zien waarom úw team het verdient om als winnaar van het veld te stappen. Is de strijd eenmaal gestreden? Dan is het tijd om het winnende team bekend te maken en feestelijk te onthalen.

Met (extra) sfeerverlichting, spannende muziek, legernetten, rookmachines, obstakels en/of opblaasbare schuilplaatsen omvatten onze lasergame-activiteiten werkelijk alles voor een unieke, levensechte lasergame-ervaring.

Arrangementen

NL Lasergamen biedt naast lasergamen diverse aanvullende arrangementen om er een dagvullend programma van te maken, waaronder de volgende activiteiten:

Wilt u tussentijds en/of na afloop genieten van een goed verzorgde lunch of buffet? Ook dan bent u bij NL Lasergamen aan het juiste adres. Informeer naar onze uitgebreide cateringopties.

Lasergamen in Zaanstad doet u bij NL Lasergame

Lasergamen in Zaanstad via NL Lasergame is altijd een schot in de roos! Bent u net zo enthousiast als wij? Boek dan nu uw lasergame-activiteit bij NL Lasergame en ga voor een unieke beleving voor jong en oud! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven