Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen op school

Als teamuitje met docenten of als klassenuitje, lasergamen in school! Ideaal voor een mentoruitje, examenstunt of als workshop tijdens een sportdag. Normaal loop je hier met je rugtas naar de volgende les, nu is het mogelijk om elkaar op te jagen door de gangen of een hinderlaag te organiseren in het Wiskunde lokaal.

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer Laser Games gehuurd. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Ja, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Het enige wat we nodig hebben is een locatie. Dat kan in school zijn, maar ook in de gymzaal of buiten op het schoolplein. Eventueel zetten we speelelementen neer om het nog leuker te maken. 

We hebben een uitgebreid aanbod aan spelvormen, zie ook de pagina spelvormen. We vinden het leuk om hierin te variëren zodat elk potje lasergamen een eigen karakter krijgt. Op die manier zetten we een leuke en afwisselende activiteit neer waar iedereen nog lang met veel plezier op zal terugkijken.

We hebben niet echt een limiet, maar het leukste is het om de groep niet te groot te maken. 

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Onze lasergame tarieven

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26+ personen
Op aanvraag
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen op school

Lasergamen op eigen locatie doen we niet alleen op scholen, maar op nagenoeg elke binnen- of buitenlocatie. Bijvoorbeeld: in het bos, lasergamen in het donker, en nog vele andere locaties! Wij organiseren graag een tof spel op de door jou gewenste locatie!

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Scroll naar boven