Lasergamen op kantoor

Lasergamen op  kantoor? Wij bouwen uw kantoor om in een lasergame arena die geschikt is voor het ideale bedrijfsuitje, maar ook voor eventuele kinderfeestjes! Doe uw vest aan, pak uw geweer en geniet van onze guns die wel tot 150m kunnen bereiken. Beleef uw werkplek op een totaal andere manier. Wedden dat zelfs de minst fanatieke collega’s nog een keertje willen spelen?

Lasergamen in het donker
Lasergame kantoor arena

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer Laser Games gehuurd. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Er is geen specifiek kledingvoorschrift voor lasergamen.

Wel adviseren we om kleding te dragen waarin je makkelijk kan bewegen, deelnemers worden stiekem toch wel erg fanatiek van het lasergamen. Liever een comfortabele jeans dan strak in het pak. Ook is het fijn om enigszins sportieve schoenen te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om te lasergamen. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor jullie kunnen organiseren!

Verschillende spelvarianten

Lasergamen op kantoor hoeft nooit saai te worden met onze verschillende spelvarianten. Wij kunnen potjes capture the flag, king of the hill, deathmatch en nog veel spelen. Op die manier doen zelfs de minst fanatieke collega's nog een potje mee!

Compleet verzorgd

Wij verhuren onze lasergames niet, maar bieden een compleet verzorgde service aan zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Onze begeleiders zetten het spel op en zetten de vesten met guns gereed voor een leuk potje lasergamen.

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26-40 personen
21
50
p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen op kantoor

Naast lasergamen op het kantoor bieden wij ook lasergamen aan op iedere eigen locatie! lasergamen op school, in het donker, in een fabriek en nog vele andere locaties! Bekijk hieronder welke locaties u het meest aanspreekt en wij helpen u graag verder naar een tof spel op uw gewenste locatie!

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Benieuwd naar alle opties? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder!

Lasergamen op school

Altijd al willen lasergamen op school? Maak het je allerleukste examenstunt, klik hier voor meer informatie!

Lasergamen op school

Nu voor €21,50 per persoon
Bekijk nu

Lasergamen in het bos

Altijd al willen lasergamen in het bos? Beleef het spel in de wildernis!
Klik hier voor meer informatie!

Lasergamen in het bos

Op de Veluwe
Op de Biesbosch
En nog veel meer!
Bekijk nu

Lasergamen in het donker

Lasergamen in het donker? Wij zorgen voor ervoor dat je je als rambo in de nacht zal voelen.
Klik hier voor meer informatie!

Lasergamen in het donker

Op iedere locatie in Nederland en België voor maar €21,50 per persoon
Bekijk nu
Scroll naar top