Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen op kantoor

Lasergamen op kantoor? Wij bouwen je kantoor om in een lasergame arena die geschikt is voor het ideale bedrijfsuitje, maar ook voor eventuele kinderfeestjes! Doe je vest aan, pak je geweer en geniet van onze guns die wel tot 150 meter kunnen bereiken. Beleef je werkplek op een totaal andere manier. Wedden dat zelfs de minst fanatieke collega’s nog een keertje willen spelen?

Lasergamen in het donker
Lasergame kantoor arena

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer een gelasergamed op locatie. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Er is geen specifiek kledingvoorschrift voor lasergamen.

Wel adviseren we om kleding te dragen waarin je makkelijk kan bewegen, deelnemers worden stiekem toch wel erg fanatiek van het lasergamen. Liever een comfortabele jeans dan strak in het pak. Ook is het fijn om enigszins sportieve schoenen te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om te lasergamen. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor jullie kunnen organiseren!

Verschillende spelvarianten

Lasergamen op kantoor hoeft nooit saai te worden met onze verschillende spelvarianten. Wij kunnen potjes capture the flag, king of the hill, deathmatch en nog veel spelen. Op die manier doen zelfs de minst fanatieke collega's nog een potje mee!

Compleet verzorgd

Wij verhuren onze lasergames niet, maar bieden een compleet verzorgde service aan zodat je je nergens druk om hoeft te maken. Onze begeleiders zetten het spel op en zetten de vesten met guns gereed voor een leuk potje lasergamen.

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26+ personen
Op aanvraag
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen op kantoor

Lasergamen op eigen locatie bieden we niet alleen op kantoren, maar op tal van andere indoor- en outdoorlocaties. Bijvoorbeeld: lasergamen op school, in het donker, in een fabriek en nog vele andere locaties! 

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Scroll naar boven