Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergame kinderfeestje

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een leuk feestje! Een lasergame kinderfeest is een actieve en avontuurlijke activiteit, waar de jarige en zijn of haar vriend(innet)jes nog lang over zullen napraten. Maar wie zegt dat je als (hulp)ouder langs de zijlijn moet toekijken? Doe gerust mee; lasergamen is leuk en spannend voor jong en oud!

Lasergamen in het schoolgebouw
5/5
"Erg leuk kinderfeestje van NL lasergame gehad met alles erop en eraan!

Hoe ziet een lasergame kinderfeestje eruit bij NL Lasergame?

Om te beginnen is lasergamen bij NL Lasergame altijd volledig verzorgd. Dit houdt in dat wij professionele begeleiding leveren bij het spel. Daarnaast kan je het volgende verwachten:

Unieke locaties

Bij NL Lasergame werken we niet met vaste arena’s, maar bepaal je de locatie helemaal zelf! Indoor lasergamen is bijvoorbeeld mogelijk in een gymzaal, sportkantine, op kantoor of in een (verlaten) fabriek. Liever outdoor lasergamen? Wat dacht je van een lasergamefestijn in het bos of op het platteland? Met sfeerverlichting en obstakels transformeren we iedere locatie tot een lasergame-arena. Zo geven we een geheel nieuwe dimensie aan elk lasergame kinderfeest!

Lasergamen in de supermarkt

Unieke spelvormen

We kunnen diverse spelvormen opzetten voor elk lasergame kinderfeest. Lasergamen in Fortnite-style: waarom niet? Hoe waanzinnig is het om dit spel tot leven te brengen? Verspreid over het speelveld kunnen de deelnemers een wapen naar keuze oppikken. Wordt het een tactisch gevecht met een sniper, shotgun of toch een granaatwerper? Genoeg om uit te kiezen dus! Liever een teamgevecht organiseren? Dan zijn Team Deathmatch en Capture the Flag ideale spelvormen. Bekijk hier voorbeelden van spelvormen die we aanbieden. Heb je zelf spelideeën? Laat het ons weten, dan programmeren wij het spel volledig naar wens.

Lasergamen in een fabriek

Professionele apparatuur

Bij NL Lasergame kan je rekenen op professionele apparatuur. Onze guns hebben een bereik tot maar liefst 150 meter. Met de speciale red-dot bovenop elke gun kan ook over een grotere afstand heel nauwkeurig worden geschoten. Na afloop krijgen alle deelnemers een (digitaal) scoreformulier, waarop onder meer het aantal hits en de schotnauwkeurigheid terug te vinden is. Een leuk aandenken voor later!

 

Lasergamen in het donker

Meest gestelde vragen

Lasergamen is leuk voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. Jongere kinderen zullen moeite hebben met het vasthouden van de guns. Doordat wij met professionele wapens werken zijn dit voor kinderen onder die leeftijd vrij zware pistolen.

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Ja, wij verzorgen activiteiten door de gehele Benelux.

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om te lasergamen. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor je kunnen organiseren!

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26-40 personen
21
50
p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Alles voor een spectaculair kinderfeest

Klaar met lasergamen? Dan is er nog genoeg te doen! NL Lasergame biedt alles voor een spectaculair (en dagvullend) kinderfeest. Combineer het lasergamen bijvoorbeeld met overige activiteiten, zoals bubbel voetbal, archery tag, voetbaldarts, boogschieten of disc golf! Ook voor een versnapering en een goed glas ranja kan worden gezorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij voorzien je graag van een op maat gemaakte offerte.

Ontvang direct

een offerte op maat Voor lasergame & andere activiteiten

Scroll naar boven