Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen in het bos

Lekker outdoor lasergamen in het bos maar heb je nog geen locatie? Geen probleem, van lasergamen in het bos op de Veluwe of in de Biesbosch, wij zetten het speelveld voor jullie klaar!  We selecteren een geschikt terrein in jullie buurt en gaan lekker de buitenlucht in. Het leuke aan lasergamen in het bos is de enorme ruimte die je tot je beschikking hebt. Gebruik de scope met red-dot om tegenstanders ook over een grotere afstand af te kunnen schieten, onze guns hebben een bereik tot 150 meter!

Lasergamen in het bos
Lasergamen in het bos

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer Laser Games gehuurd. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Lasergamen is leuk voor alle leeftijden vanaf circa 6 á 7 jaar. Kids jonger dan 6 / 7 zullen moeite hebben met het vasthouden van de guns. Doordat wij met professionele wapens werken zijn dit voor kids vrij zware pistolen.

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Ja, wij verzorgen activiteiten door de gehele Benelux.

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26+ personen
Op aanvraag
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen in het bos

Lasergamen op eigen locatie kan niet alleen in het bos, maar op nagenoeg iedere eigen locatie! Bijvoorbeeld: lasergamen op school, in het donker, in een fabriek en nog vele andere plekken! Bekijk hieronder welke locatie je het meest aanspreekt en wij organiseren graag een tof spel in de door jou gewenste omgeving!

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Scroll naar boven