Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen in de supermarkt

Hoe leuk is dit, lasergamen in de supermarkt! Na sluitingstijd bouwen wij de supermarkt om tot lasergame arena en ga jij met je collega’s de strijd aan! Na de teambattles spelen we ook nog een Free for All variant waarin één collega zich laat kronen tot de lasergame king of queen van jullie filiaal. Wedden dat zelfs de minst enthousiaste deelnemers nog een potje willen spelen?

Lasergamen in de supermarkt
Lasergamen in de supermarkt

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer Laser Games gehuurd. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Wij werken met professionele materialen waarvan we het bereik, tot 150 meter, zelf in kunnen stellen. Bij een kleinere locatie stellen we het bereik van de guns af zodat de wapens altijd accuraat werken.

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26+ personen
Op aanvraag
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen in de supermarkt

Lasergamen op eigen locatie doen we niet alleen in de supermarkt, maar bieden we aan op nagenoeg iedere eigen locatie! Bijvoorbeeld: lasergamen op school, in het donker, in het bos en nog vele andere leuke settings! Bekijk hieronder welke locatie je het meest aanspreekt en wij organiseren graag een tof spel op de door jou gewenste locatie!

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Scroll naar boven