Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergame indoor

Lasergame indoor op een geheel nieuwe manier beleven? NL Lasergame transformeert (vrijwel) elke indoor locatie tot een unieke lasergame-arena! Ga voor een once-in-a-lifetime-experience met indoor lasergamen op een locatie bij jou in de buurt.

Waarom lasergame indoor bij NL lasergame?

Lasergamen in het donker

Lasergamen op school 

Met de vele wandelgangen, koffieruimtes en klaslokalen is een schoolgebouw een waar paradijs voor indoor lasergamen. Hoe geweldig is het om tijdens een sportdag, examenstunt of personeelsuitje een lasergame-toernooi te organiseren? Maak je op voor het ultieme kat-en-muisspel tussen leerling en docent! Wie leert wie een lesje? Wie blinkt uit in sportieve prestaties en slaagt er zo in als winnaar van het veld te stappen? Indoor lasergamen kan zowel bij daglicht als in het donker.

Lasergamen kinderfeestje

Lasergamen in de fabriek

De vele gangenstelsels, stellages, hangars en overige obstakels maken fabrieksruimtes uitermate geschikt als lasergame-arena. Ga volledig op in het spel en maak gebruik van de vele sluiproutes en hindernissen die de ruimte rijk is. Lasergamen in een fabriek heeft een bijzondere atmosfeer en geeft je alle ruimte om over grote afstand te kunnen schieten. Onze guns hebben een bereik tot 150 meter; zo staat niets jouw lasergame-avontuur nog in de weg.

Lasergamen in een fabriek

Lasergamen op het kantoor

Overdag wordt er hard gewerkt… maar ’s nachts wordt het kantoor omgevormd tot een lasergame-avontuur dat zijn weerga niet kent. Voor bedrijfsuitjes hoef je echt de deur niet uit… Met geluidseffecten, sfeerverlichting, legernetten en hindernissen is elke kantoortuin of koffiecorner te transformeren tot loopgraaf of bunker. Achter elk bureau schuilt een mooie verstopplek voor een verrassingssalvo… Beleef je werkplek als nooit tevoren met lasergamen op kantoor!

Lasergamen in het donker

Lasergamen in de supermarkt

Zodra de laatste klant huiswaarts keert en de balans voor de dag is opgemaakt, bouwen wij je supermarkt om tot een heuse lasergame-arena. Ook in de avonduren is er genoeg werk aan de winkel! Welke collega’s kronen zich tot kampioen: de helden van de versafdeling, de kassamedewerkers of de vakkenvullers? Maak je op voor een epische strijd tussen de schappen.

Lasergamen in de supermarkt

Lasergamen op andere indoor locatie 

Heb je (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte indoor locatie! Heb je een ander type locatie voor ogen dan de hierboven omschreven? Ook dan bekijken we graag samen wat er mogelijk is.

Lasergamen in het donker
"Erg leuk kinderfeestje van NL lasergame gehad met alles erop en eraan!
"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Ontvang direct

een offerte op maat

Scroll naar boven