Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nllasergame.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergame buiten: spannend, sportief, sensationeel

Lasergame buiten is hét sportieve uitje voor jong en oud. Benieuwd hoe het is om in de buitenlucht het echte Call of Duty- of Fortnite-gevoel te ervaren? Buiten lasergamen staat garant voor een sensationele spelbeleving. Beleef buiten als nooit tevoren met NL Lasergame!

Mogelijkheden lasergame buiten

Lasergame buiten is mogelijk op uiteenlopende manieren en altijd een unieke ervaring. NL Lasergame verzorgt lasergamesessies op onder andere de volgende outdoorlocaties:

  • Lasergamen in het bos. Een bos is van nature al een waar lasergameparadijs. De vele bomen en struiken vormen – zeker in combinatie met camouflagekleding – de ultieme schuilplaatsen voor een verrassingssalvo. Hoe waanzinnig is het om in het Kralingse Bos, de Kaapse Bossen en de vele andere bossen die Nederland rijk is een mooi speelveld uit te zetten?
  • Lasergamen in het donker. Lasergamen geeft een extra dimensie aan de spelervaring wanneer elke schaduw verdacht is en je achter elk obstakel een onheilspellend lot wacht. Met de red-dot scope heb je tegenstanders ook op grotere afstand goed in het vizier.
  • Lasergamen op het platteland. Wat ruist er door het struikgewas? Wie denkt dat er op het platteland weinig is te beleven, heeft het mis. Er is buitengewoon veel variatie en ruimte in het landschap; de perfecte eigenschappen voor een spannend lasergame-avontuur. Van braakliggende terreinen tot kleurrijke heidevelden in het najaar; er gaat niets boven het platteland!

Heb je een andere locatie op het oog dan de hierboven omschreven? Dan bekijken we graag samen wat er mogelijk is.

Spelvormen lasergame buiten

We kunnen diverse spelvormen voor je opzetten. Team Deathmatch is een populaire game-setting voor in teamverband. Hierbij nemen twee teams het tegen elkaar op en wordt vooraf een aantal levens afgesproken. Het team dat het langste in de strijd blijft of de meeste spelers over heeft nadat de tijd is verstreken, wint het gevecht. Liever ieder voor zich? Dan is Free for all de ideale spelvorm: hierbij wint de speler met de beste score (ofwel: meeste rake schoten). Bekijk hier nog meer voorbeelden van spelvormen die we zoal aanbieden.

Lasergame buiten geheel verzorgd door NL Lasergame

NL Lasergame tovert elke locatie om tot een lasergame-arena. Met sfeerverlichting, geluidseffecten, legernetten en opblaasbare schuilplaatsen creëren we een setting waar menig commando jaloers op is.

Heb je nog geen geschikte buitenlocatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte outdooromgeving bij je in de buurt.

Lasergamen in het bos
Lasergamen in het schoolgebouw
Lasergamen met groep
Lasergamen kinderfeestje outdoor
"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven